WELCOME TO THE WORLD OF HOME FURNISHING lan SPC FLOOR

WE DIJEPI RANTAI INDUSTRI LENGKAP, Saka MATERIAL nganti AKSESORI MANUFAKTUR.

KENAPA PILIH KAMI

Saben produk didhasarake ing pirang-pirang dekade babagan kawruh lan tren manufaktur. Integrasi seni lan inovasi mbantu kita miwiti produk sing apik tenan.

  • KREDIBILITI

    Minangka perusahaan milik negara, landasan bisnis yaiku kredibilitas pamrentah, dene struktur pemegang saham sing kuat banget njamin daya saing bahan mentah sing diwenehake.

  • PILIHAN WIDEST

    CNCCC nawakake macem-macem perabotan omah lan lantai spc kanthi pola, warna lan finish kanggo nyukupi syarat sing beda-beda, cocog karo gaya apa wae ing rega rega sing cocog karo anggaran sing beda.

  • PERFORMANCE BEST lan Eco-Friendly

    Produk kita nyukupi standar lingkungan sing paling ketat, tanpa bahan kimia sing mbebayani, non-formaldehida, uga rasa ramah lingkungan.

POPULAR

PRODUK KAMI

We offer tengah lan dhuwur mburi ngarep furnishing saka langsir kemewahan kanggo langsir termal, lan lantai spc, OEM lan ODM ditrima.

spesialisasine ing produksi ngarep furnishing lan Spc jogan.

SAPA KITA

China National Chemical Construction Zhejiang Company (CNCCCZJ) didegaké ing taun 1993, pemegang saham kalebu: Sinochem Group (grup kimia paling gedhé ing China) lan China National Offshore Oil Group (perusahaan minyak paling gedhé nomer telu), kabeh peringkat ing antarane 100 perusahaan paling gedhe ing donya. sepuluh taun sawise 2001, We minangka Produsèn utama serat Kimia lan Polyvinyl chloride (pvc) ing china, produk kita digunakake digunakake ing tekstil lan aplikasi furnishing ngarep kayata kain, langsir, bantal, sprei, karpet etc, uga digunakake digunakake ing jogan tahan kayata lantai Spc, lantai Wpc, decking etc.Saka 2012-2016, kita mboko sithik dilengkapi chain industri HOME FURNISHING lengkap saka serat kimia kanggo kain kanggo produk rampung, kita malah khusus Pabrik eyelet lan kutub langsir kanggo njamin kualitas saka produk rampung. Ing taun 2017, kita nyiyapake baris produksi pisanan kanggo lantai Spc. Ing taun 2019, kita ngrampungake instalasi mesin ekstrusi frekuensi dhuwur kaping enem. output taunan kita kanggo lantai Spc ngluwihi 70 mayuta-yuta SQ FT. Ing 2020, produk kita diwenehake ing proyek bangunan Asian Games 2022.CNCCCZJ terus-terusan ngupayakake kanggo nambah proses lan produk kanggo nggambarake permintaan owah-owahan ing pasar. Kita wis nandur modal USD 20 yuta ing pabrik lan peralatan sajrone dasawarsa pungkasan, nambah lan ngembangake portofolio produk kanggo menehi nilai tambah kanggo para pelanggan.

Ninggalake Pesen Panjenengan